Снимка: БГНЕС
fallback

29-годишен велосипедист е с опасност за живота, а друг е с фрактура на рамо след пътен инцидент край Мадарския конник, съобщиха от ОДМВР-Шумен.

Произшествието е станало около 13.00 часа в неделя. 29-годишният шуменец и 30-годишният му брат се спускали с висока скорост от Конника в посока към село Мадара. Загубили контрол след като попаднали на опесъчен участък и паднали на пътното платно.

Двамата са откарани в МБАЛ- Шумен. След преглед било установено, че 29-годишният е с фрактура на черепа. Настанен е в шуменската болница с опасност за живота. 30-годишният шуменец бил с фрактура на лява раменна кост, настанен е в болничното заведение без опасност за живота.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 2Имаше един който се водеше лидер в глудницата от гладни мутрички, биеше налево и надесно, докато не срещна един боксер, направо го попиля :)) Ръкопляскахме му, даже изпитахме уважение :)

16

Discovery

преди 2 години

Коментарите както винаги са от злоба нагоре... ами хората имат хоби и го практикуват, в статията не се споменава дали са били с предпазна екипировка или не, щото дори и с нея с висока скорост пак може да се размажеш, но да в много случаи би ти спасила живота. Та, дано да се оправят и да нямат дълготрайни последствия върху здравето...

15

Анонимен

преди 2 години

До 5 материални щети 15 бона. Да не ти се е счупил Ролекса?

fallback