Снимка: Pixabay

7-ина пожарникари от Левски и Плевен извадиха с алпийски способи момиче на 12 години, паднало в дълбок пресъхнал кладенец в землището на плевенското село Обнова. С вътрешни разкъсвания и кръвоизливи, но без счупвания, детето е прието в болница с опасност за живота", съобщава полицейски шеф, цитиран от "24 часа".

На 22 май момичето и други деца отишли да берат билки в района. Момичето не видяло необезопасения отвор на герана, скрит от избуели гъсти храсти, и полетяло от над 20 метра височина.

Сигналът за дете на дъното на сухия кладенец е получен на 22 май в 12,47 ч чрез тел. 112 в Плевенската пожарна. На мястото незабавно са изпратени спасителни екипи и пожарни коли от Левски и Плевен.

"Спасеното по чудо дете е с политравма в реанимацията на Плевенската университетска болница. Оперирано е по спешност и е стабилизирано, но остава под денонощно набюдение, тъй като все още е с опасност за живота", съобщи за "24 часа" говорителят на УМБАЛ Момчил Цветков в понеделник.

По случая е образувано досъдебно производство, предстои назначаване на експертизи, обясни полицейски шеф.

Коментари Напиши коментар

12

Анонимен

преди 6 месеца

Горещи тийнейджъри без *** - ***

11

от Плевен

преди 6 месеца

В Плевен по погребенията има специално прослойка - оплакчаки, срещу пари, разбира се. Оплакват и нареждат по душата на покойника, може и да се чуят на-различни изречения: Ех, Иване, ама ние никому лошо на този свят не сторихме, а ти маме, сине сега си в този хубав дървен сандък. За голямо съжаление в нашето общество винаги е имало двойствен стандарт, по един начин мислим за нашето родно дете, а по друг начин ... за онова другото дете, другото, онова което не е наше. Повярвайте ми, няма чужди де

10

Да, ....

преди 6 месеца

Колко злоба, колко ненавист има в някои хора, видно от техните писанки. Когато идват празници, например, Коледа, Велик ден, Голяма Богородица ... и тези писачи се нареждат в Храмовете да купят не свещи, скъпи свещи и да се молят и да падат на колене, с молитви всевишния на тях, на техните близки да им опрости греховете. Свещите може и да са най-скъпите, но те не могат по този начин да си опростят греховете за всичко зле сторено на този Свят. Какво невежество, какво лицемерие и каква заблуда ..!