Снимка: БГНЕС
fallback

Общ преглед
Влекач "Волво" с ремарке излезе от АМ "Струма" днес край Благоевград, спусна се по ската, премина през канавката и остана върху колелата си, водачът на 65 г. не е пострадал, предаде БГНЕС.

Инцидентът стана в 14.20 ч. днес между 91 и 92-и километър в платното за Симитли. Според водачът, който е гръцки гражданин, инцидентът е станал заради спукана гума.

Той е адекватен, но в шок, спешните медици му премериха кръвното налягане, а пътните полицаи ще го тестват за алкохол.

Движението се осъществява нормално, тъй като ТИР-ът е извън пътя, излязъл е от него в участък без мантинела.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

3

анонимен

преди 2 години

До Анонимен Катастрофи, фалити и безработица винаги е имало и винаги ще има. Тези три неща зависят от редица фактори. Откакто дойде новото правителство има усещане за нормалност, добронамереност, дори сигурност в някаква степен. Щом ти желаеш простащината, бандитизмът и това да си ларж, което имаше, гласувай за ГЕРБ, твое право е. Но си от малкото. Всички останали искат нормална комуникация в обществото. При предишните управляващи тя липсваше.

2

Анонимен

преди 2 години

Ами да отиде на гумаджия за спуканата гума бе!Нас какво ни 7нтересува?

1

Анонимен

преди 2 години

какво се случва в тази държава - откакто дойде новото правителство са мо катастрофи, убийства, фалити, уволнения, безработица, цял ледник се е откъснал от антарктида и радев изпратил хора да го рздробяват с чукчета да не би да удари СССР

fallback