Снимка: БГНЕС
fallback

В болницата в Добрич е починал 3-годишният Крис, който бе тежко ранен при свирепа катастрофа на Гергьовден, съобщава "Монитор"

При пътнотранспортното произшествие детето получи фрактура на черепа и претърпя 2 тежки черепно-мозъчни операции. Въпреки усилията на лекарите, около полунощ детето е издъхнало.

Oще по темата

На 6 май, около 14 часа, на кръстовището на улица "Христо Ботев" и бул. "Русия" лек автомобил "Ауди" преминал на червен светофар и блъснал завиващия в този момент лек автомобил "Фолксваген", в който пътувало семейството на Крис – родителите му и по-голямата му сестра, на 9 години. Очевидци твърдят, че "Фолксвагенът" се завъртял на 360 градуса, от което по-малкото дете изпаднало от колата и се озовало под нея.

На помощ се притекли свидетели на трагедията, които повдигнали "Фолксвагена", за да извадят детето, докато пристигне линейката. От зверския сблъсък най-тежко пострадал Крис. Майка му била със счупени таз и крак, 9-годишната му сестричка – със счупена ключица. И двете вече са изписани от болницата в добро здравословно състояние.

43-годишният шофьор на Аудито, блъснал автомобила на семейството на Крис, беше задържан за 24 часа и освободен. След трагедията в Добрич бе организирана дарителска кампания за Крис. Организаторите заявиха, че всичко събрано ще бъде преведено по сметката на семейството на починалото дете.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

27

Анонимен

преди 2 години

Аз да питам и мисля не само аз искам да попитам, Кой е този шофьор, който е убил детенцето? Защо никъде не пише името му? Скрого секретно ли е, какво е? Dnes.bg?

26

Анонимен

преди 2 години

Абе номер 26, как може под такава новина с такива усмивчици? КОЛКО ДА СИ ОСТРОУМЕН И ИНТЕРЕСЕН??? Кое ти е забавно в новината? Кое?

25

Анонимен

преди 2 години

В такива случай трябва да има оставки в КАТ, съдии и всички отговорни, а не да дремят по храстите в разни акции. Аз не знам защо тези пострадали, не са се саморазправили още? Когато няма работещи институции, трябва да има поне минимална справедливост. Ние живеем на оживен път и всеки ден виждаме джигити, нощем има олиг офрени с над 100-120

fallback