fallback

Трагичен инцидент в Бургаско. Мъж почина от изгаряният си, а 6-годишно момиче е с опасност за живота, след като автомобил се е запалил в движение на пътя село Константиново – Средец, съобщават от Bulgaria ON AIR.

Зад волана на колата е бил бащата на детето. Вероятната причина за инцидента е техническа неизправност на газовата уредба на автомобила.

"Около 18:30 ч. вследствие на тази техническа неизправност автомобилът пламва в движение. Докато излязат от колата тежко обгарят 48-годишният шофьор на автомобила и дъщеря му. Те са транспортирани във ВМА Варна, тъй като в Бургас няма клиника по изгаряния, но за съжаление мъжът почива от раните си", каза говорителят на МВР Бургас Цветелина Рандева.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

Анонимен

преди 2 години

Като гледам колата,това не ми изглежда да е просто от взрив на газова бутилка,ей така,първопричината едва ли е от бутилката,а и огъня не излежда да е като от газ.

6

Анонимен

преди 2 години

До До 4.Ако се затопли,се ускорява движението на частиците,при затопляне телата или газовете се разширяват(различно,зависи от матерала) и се получава налягане и взрив,но предполагам,че бутилките са направени така,че това да не се случва.Но това не ми изглежда на повредена от избухнала газ кола.

5

Анонимен

преди 2 години

Дано да спасят момиченцето,горкото дете!

fallback