Снимка: БГНЕС
fallback

Улица в град Златица е асфалтирана, но само по документи. Жителите са принудени да се движат кален черен път, по който не могат да минават.

Потърси ни семейство на дете в инвалидна количка с въпрос как да минават по улица, каквато на практика няма.
 
"Нямаме достъп до улиците около къщата. Не можем да се придвижваме нормално", разказа пред Нова тв майката на момчето.
 
Тя добавя, че улицата е в това състояние от много години.
 
"Единственият начин да излезем е през път, на който има голямо движение. Детето се плаши от звука на автомобилите", добавя майката.
 
"Нямам информация тази улица да се води асфалтирана. Тя видимо не е такава. Предвидени са близо 2 млн. лева за подмяна на водопроводи и асфалтиране на улици", казват от местната управа. Улица "Косица" обаче не влиза в тази програма.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

Анонимен

преди 2 години

по докумети по документи ама асфалтирана нали така. ТО МАГИСТРАЛИ ТО СПОРТНИ ЗАЛИ ТО ДЕТСКИ ГРАДИНИ ТО ЖИВОТНОВЪДСТВО(200 000 виртуални овце виртуални ама сто милиона каше) и хиляди знайни и незнайни (те си мислат че не ги знаем) мутрета.

18

ДДРОнег

преди 2 години

До АнонименНе е много важно от коя партия е кметът на това населено място, а от коя партия е кметът на окръжния град, щото той решава на кое село колко да даде !!!

17

Не

преди 2 години

Не ми трийте коментара.казвам истината нали.защото община Тервел е първа по усвояване на средствата от европейските фондове за саниране,детски площадки, сметище, асфалтиране,елате и вижте първокласни пътища в община Тервел в какво състояние са.за големи балъци на взема Кметската управа.там команди дава зам.к мета.абе да върви алъш вериша.хотела ми на Кранево ми стига.идва видов ден.

fallback