Снимка: Pixabay
fallback
Викове, крясъци и обиди в детска градина в Плевен. Това може да се чеу на аудиозапис, направен от родители, които забелязали промяна в поведението на децата им през последните месеци, съобщава Нова тв.
 
Възмутени от поведението на педагога родителите са сезирали институциите. Записите са от 27 април и са с продължителност от два часа.
 
"Силно съм притеснена от случващото се. Детето ми се прибираше вкъщи притеснено. Това не е нормално, а проблемът е масов. Отношението е меко казано нехуманно", каза Гергана Тупарова.
 
Други родители също потвърждават думите на Гергана.
 
"Средата в градината е меко казано неблагоприятна. Учителите нямат идея от педагогическите методи. Детето ми е неспокойно и плаче. Отбягва ме и не ми отговаря", добавят родители.
 
"Сигналът е получен и е назначена спешна проверка. Ще има изслушване на родителите, защото това освен недопустимо е и престъпно деяние", заяви зам.кметът на Плевен Стефан Милев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

30

Анонимен

преди 2 години

Меко казано - г,ъски! В :България всеки разбира от футбол, икономика и образование. Кой знае каква ов.ца е тая Гергана - меко казано, но е с претенции. Ами да иде да работи вместо даскалиците - тъкмо ще вземе висока заплата! И да покаже как се прави всичко правилно!!

29

учител

преди 2 години

Защото се гледат много лошо, затова ли по време на локдауна през ден питахте кога най- сетне ще отворим, че едвам изтърпявахте по 1 дете. А 25- 30, за колкото ви задължават? От стомана да си, ще изперкаш! За 40 лв месечно. Айде в частните градини- 500 лв и 6-7 деца. Всичко е ок!!!!!

28

Анонимeн

преди 2 години

Разбира се че са тормозени, от Борисов

fallback