Снимка: Pixabey
fallback

Ресторант на крайбрежната алея в Несебър е изгорял при пожар, съобщиха за БТА от Областната дирекция на МВР-Бургас.

Унищожени са около 400 кв.м от покривната конструкция на заведението и цялото ресторантско оборудване. По данни на 60-годишния собственик, в заведението е имало хранителни продукти и алкохол на стойност около 100 000 лева, както и оборудване на стойност около 50 000 лева.

Ресторантът се намира в близост до крайбрежната алея на южния плаж в Несебър. Сигналът за пожара е подаден около 2.15 часа. Огънят е потушен около 5.00 часа от два противопожарни автомобила.

Няма пострадали хора при огнения инцидент. Причините за пожара са в процес на изясняване. По случая в Районно управление - Несебър е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Очевадно

преди 3 години

Застрахователна измама

11

Анонимен

преди 3 години

Е там е така по морето... няма случайни неща.

10

хм

преди 3 години

Щом април, когато няма кьорав турист по Черноморието, в ресторанта има стока за 1оо бона, колко ли ще има юли и август? Сигурно за 1 милион. После реват за помощи, щото покрай пандемията нямали оборотни средства, да отворят.И друго. Бас държа, че въпросното заведение, отчита оборот за цялата година от макс 1 млн.лева, а държи стока за 100 хил.лв. Що не го проверят. И имайте предвид, че стоката е по себестойност, а оборота е с надценката, т.е. за 500 хил.лв. оборот, са нужни 100 хил.лв. стока.

fallback