Снимка: БГНЕС
fallback

Днес ще бъде предимно слънчево. Това съобщиха за "Фокус" от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ).

Около обяд от запад-югозапад облачността, първоначално висока, ще започне да се увеличава. Ще духа слаб юг-югозападен вятър. Дневните температури още ще се повишат и максималните ще бъдат между 19° и 24°, малко по-ниски по морския бряг, в София около 20°. Атмосферното налягане през деня слабо ще се понижи, но ще остане по-високо от средното за месеца.

Над Черноморието ще бъде предимно слънчево. Ще духа слаб южен вятър. Максималните температури ще са между 13° и 18°. Температурата на морската вода е 10-11°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

В планините ще духа слаб, по най-високите върхове умерен вятър от запад-югозапад. Ще бъде предимно слънчево. След обяд ще има незначителна купеста облачност, а от запад-югозапад ще се появи и висока облачност. Максималната температура на 1200 метра ще е около 12°, на 2000 метра – около 4°.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

2

Зрител

преди 3 години

Вероятно си роднина на Натали или самат Натали след като под всеки пост за времето я плюеш и то когато "великата" Натали не е на работа. Ще ти кажа само, че Станислава я гледам с кеф, а когато Натали се появи сменям канала. Ако искам да гледам порно то си има канали. Фъфлеща кобила с изкуствени зъби и коса няма на какво да научи една интелигентна жена освен на някоя тънкост в най-древната професия практикувана на околовръсно. Защо рейтинга на Култ е паднал с около 90% откакто Натали води?

1

Читател

преди 3 години

На вниманието на собствениците и програмните директори на една от най гледаните телевизии БТВ! Изпратете на курс квалификация т. нар. си синоптичка Стаси Цалова,за да спре да се подиграва със зрителите,разхождайки се из студиото,втренчена в аутокюто,да казва за атмосферните градуси от картата,която е зад гърба й!Колежката й Натали Трифонова да й покаже тънкостите на професията,ако не приема,ако не може да запомни 40-думи,значи тя е за освобождаване и то бързо и веднага!

fallback