Снимка: Pixabey
fallback

Между 400 и 500 хил. лв. са задигнали четиримата грабители, нападнали инкасов автомобил на автомагистрала "Струма" край Перник, съобщава "24 часа".

Те издебнали бронирания автомобил, докато прибирал оборота от крайпътен ресторант за бързо хранене, намиращ се в посока Дупница.

Oще по темата
Точната сума тепърва ще се установява. Засега е ясно, че служителите на инкасото са били двама. Те са нападнати от 4-ма мъже, по данни на охранителите - маскирани и въоръжени. Единият от гардовете бил ударен в лицето, преди бандитите да задигнат оборота и да избягат.

След като взели парите, избягали по магистралата в посока Дупница. Иззети са записи от камери, които криминалистите в момента гледат. На място има полицаи, действията по разследването продължават.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

4epa

преди 3 години

ДА ГИ ТЪРСЯТ В ЛЮЛИН 9 !!!!!!!!!! ТАМ ИМА ЕДИН МАЛЪК С ГОЛЯМА ГЛАВА !!!!!!!!! И ГРУПАТА МУ !!!!!!!!! ТЕ ПОЛИЦАЙТЕ ГИ ЗНАЯТ !!!!!!!!! ВТОРИЯТ СЕ ВЪРТЕШЕ ОКОЛО ЙОСКО КОСТНБРОДСКИ И. Т.Н.!!!!!!!!!!!!!! СТИГА ТОЛКО ЖОКЕРА !!!!!!!!!!!!!!

15

Иван

преди 3 години

В момента има стеснение на магистралата посока Дупница, от отбивката за Боснек до изхода от Старо село. т.е. Ако са избягали в тая посока се набиват в еднопосочен трафик със скорост 70-80км/ч и около 4-5км. Инкасо автомобила има връзки с полиция и СОТ, демек ако крадците отидат в тясното 100% са можели да ги хванат. Тоест 100% са намесени самите те и/или полиция. Иначе просто щяха да дадат сигнал и да причакат крадците на края на стеснението!

14

Ало Ваню

преди 3 години

Ясно е, че милиционерите са организирана престъпна група. МВР да се закрива веднага!!

fallback