Снимка: БГНЕС
fallback

Рекордна санкция наложи пловдивската полиция на 44-годишна водачка, която редовно нарушавала ограниченията за скорост. При последната проверка тя била заснета от камера и призована в КАТ, пише "24 часа".

Там й връчили още 2 акта и 9 електронни фиша. Общата глоба възлиза на 4200 лева. Освен това шофьорката ще остане без книжка 6 месеца, а от талона й ще бъдат отнети 24 контролни точки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

26

гръцки митничари

преди 3 години

До коментар 2 4 . Аз - - - за описаното от вас законодателство нямам идея , все пак в публикацията пише ""пловдивска полиция"" - няма как да го свържем с практиката в съдилищата на Мисури ,или не???!!???

25

КАТ са виновни

преди 3 години

До десет хиляди пъти по високи глоби за виновните длъжностни лица вкл от КАТ!!!Напомняме че служителите от КАТ се издържат само с ограбени пари от бедния български народ ..

24

maca

преди 3 години

Всичко много говорят, но никой не знае как е точно ситуацията. Три акта от по 400 лв (веротно от превишена скорост на магистрала където спокойно може да се кара със 120) от преди 3 години веднага падат в съда. Кой знае от кога са натрупани всички нарушения може би от поне 3-4 години. Ако пък на нейно име са регистрирани 2-3 коли и всичките с в движение, ето че сметката излиза, но не тя я е направила. Воала!

fallback