Снимка: МВР
fallback

Рекордна санкция е наложена на 44-годишна водачка от Пловдив, нарушавала скоростните режими многократно, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

При поредните проверки дали се спазват въведените скоростни ограничения в града под тепетата, служители на реда са заснели лек автомобил "Мерцедес", надвишил максимално разрешената за участъка скорост. След като установили, че колата е управлявана от 44- годишна пловдивчанка, нарушителката била призована в сектор "Пътна полиция".

Така с едно явяване в сектора на водачката са връчени още 2 акта и 9 електронни фиша – всички за извършени скоростни нарушения в рамките на 1 година. Сумата, която ще трябва да заплати възлиза на близо 4 200 лв.

Освен това, водачката ще остане без книжка за срок от 6 месеца, а от талона и ще бъдат отнети 24 контролни точки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

Тодор

преди 3 години

А децата им техни копия

19

Тодор

преди 3 години

*** и Ганка скоро не виждам как ще започнат да спазват каквито и да било правила.

18

Ами

преди 3 години

До Анонимен 19Като не ви харесва, Пловдив пак да си се отдели, като Източна Румелия, за да не ви пречи!Пише водачка от Пловдив, но знаете ли колко нови пловдивчани се навъдиха? И още нещо, камерите се крият /поставят/ не на опасните места, а на широки дву и трилентови булеварди, където имаш видимост, спокоен си и евентуално може да надвишиш скоростта/Не говоря за изцеждане на автомобила/, като целта е да се пълни хазната!

fallback