Снимка: БГНЕС
fallback
58-годишен мъж от с. Житница е починал след падане в канал с вода. Нелепата случка се разиграла след запой с приятели, съобщи Монитор.
 
Жители на селото намерили тялото и подали сигнал в полицията късно снощи. На място пристигнал екип на спешна помощ, който констатирал смъртта. 
 
Починалият мъж е 58-годишен местен жител - Николай К. Полицията в Хисаря е започнала разследване по случая. Установено е, че по обяд в неделя мъжът отишъл на гости при свой приятел. Събраната компания се почерпила, а малко след 20,30 часа мъжът си тръгнал към вкъщи. 
 
По пътя минал през водния канал, чиято дълбочина е около 2 метра. Бреговете отстрани са от бетон, а преминаването става през обособени мостчета. Мъжът обаче залитнал и паднал в коритото на канала, удряйки главата си в бетона. Възрастна жена, случайно станала свидетел на случката и установила контакт с него - мъжът бил в съзнание, въпреки, че завалял говора. 
 
Жената подала сигнал в полицията и тръгнала да търси помощ. Доброволци пистигнали на мястото, но мъжът вече е бил починал. 
 
При извършения оглед по тялото няма следи от насилие. По случая е започнато досъдебно производство, а съдебно-медицинска експертиза ще установи причината за настъпилата смърт.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Анонимен

преди 3 години

Каквото търсил го е намерил.

11

факт

преди 3 години

Трагична новина, тъпажурналистка...

10

СТРЕЗОВ

преди 3 години

,,ПИЯН МЪЖ СЕ УДАВИ,, удряйки главата си в бетона.,, Съдебно-медицинска експертиза ще установи причината за настъпилата смърт. ОТ КОРОНА ВИРУСА Е ПОЧИНАЛ А НА БАС.

fallback