Снимка: БГНЕС
fallback

Поредният лекар загуби битката с коронавируса. 59-годишната д-р Огняна Кумбова от филиала на Спешна помощ в Свиленград е починала след усложнения с Covid-19 в старозагорската болница.

Тя е била заразена повторно с вируса, след като в края на миналата година е преборила инфекцията.

Докторите от спешното отделение в Свиленград заявиха във Фейсбук, че са потресени от трагичната раздяла със своя прекрасен колега и изразиха болката си.

Не се съобщава дали д-р Кумбова е имала придружаващи заболявания.

7 души са починали от Covid през последното денонощие в Хасковска област, съобщиха от Областната администрация.

Сред тях е и мъж на 65 години от община Свиленград. Загубили битката с коронавируса са още трима мъже на 61, 74 и 71 г. и една жена на 74 г. от община Хасково, жена на 70 г. от Димитровград и мъж на 65 г. от Минерални бани.

От началото на пандемията са починали 576 души от областта, а напълно излекувани са 6915 души.

Случаите на коронавирусна инфекция са 9144. Общо хоспитализираните лица с потвърден PCR тест са 255. В МБАЛ-Свиленград те са 50.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

53

Анонимен

преди 3 години

Там където чуете ВитоЦ няЕма знайте че ЕдЕот ИМА.

52

Анонимен

преди 3 години

Когато миналата пролет ви казвах че вируса повтаря тук всякакви селски баламурници ми подскачаха.Казах го защото тогава бях се заразил повторно.Сега ви казвам че от тогава се заразявам МНОГОКРАТНО !!!Това няма да спре нито с ваксини нито със стаден имунитет.Просто всички трябва да се заразят и който остане добре а който не пак добре.Всичко останало са спекулации.Умира се от вируса умира се и от ваксините но по-малко.Това е положението.

51

Анонимен

преди 3 години

До Сат НПак си пропуснал часа при психиатъра!

fallback