Снимка: Pixabay
fallback
Куче нахапа две деца в двора на детска градина в Белозем, съобщи bTV. 
 
Ловджийското куче е било в двора на детската гадина, когато децата били изведени навън. Животното нападнало и нахапало две от тях. 
 
Децата са в добро състояние. 
 
Все още не се знае как точно кучето е попаднало в двора на детската градина. 
 
Кметът на селото е категоричен, че ще има строги санкции за хората, които пускат домашните си любимци да се разхождат свободно из селото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

Анонимен

преди 3 години

Не може кучетата да имат равни права със хората. Прасетата, или агнетата имат ли равни права с хората. Сега милиони агнета ще бъдат заклани за Великден и Гергьовден. Защо да не може човек да си заколи куче. Прабългарите и после българите са яли кучета и никой не ги е преследвал. Защо ако ме нападне куче аз нямам право да се браня с оръжие или някоя тояга например. Ако е особено яростно защо не мога да го убия. Защо трябва да стана храна на кучето. България е лоша държава за живеене.

21

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 13"Стана така , че кучетата имат повече права от хората."Ми имат. Те живеят на тая земя по-отдавна от нас. Нормално е.

20

Докога ли ?!

преди 3 години

Докато останат малко българи слуги на новите господари юдеи.Преди това, ромите стават мнозинство.Няма да се радват дълго, обаче...

fallback