Снимка: Bulgaria ON AIR

Повечето от представителите на секционните избирателни комисии в Кърджали казват, че са стояли почти цял нощ в буферните зони. Хората твърдят, че хаосът е налице и не се спазват никакви противоепидемични мерки.

Още по темата


От Ардино се оплакаха, че стоят цяла нощ на студено в буферна зона в училище, чакайки да ги повикат, за да предадат протоколите. Единственото обяснение, което са получили, е, че заради дългите протоколи е имало страшно много грешки в тях.

Някои от хората споделиха пред екип на Bulgaria ON AIR, че чакат от 22 ч. снощи, а случващото се не е нормално. Нямат яснота защо процесът се бави толкова много и никой не им дава обяснение.

Сравнително ниска е избирателната активност в Кърджалийско - гласували са 70 832 души от общо почти 270 000 имащи право на глас. Най-много са гласувалите в Момчилград и Черноочене. Най-малко гласове са дали в Ардино.

По предварителни данни победители в района на Кърджали са от ДПС, следвани от ГЕРБ.

Коментари Напиши коментар

9

Анонимен

преди 1 месец

И в нашия град малцинствата не спазват
за такива Индийско наказани на място

8

Анонимен

преди 1 месец

Че не е ли лична отговорност да си спазват противоепидемичните мерки бе? Да ида да им вдигам маските над носовете освен през 5 минути.....

7

Анонимен

преди 1 месец

А защо никой не попита властимащите как хора които идват от държава с рекордни нива на новорегестрирани и пълен локдаун не подлежат на карантина?