Снимка: МВР
fallback

Бизнес съдружник е изнудвал за пари със заплахи за убийство жена от Разград. Сигнал за случая е подаден вчера по обяд на тел. 112, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Разградчанка на 44-годишна възраст е съобщила, че е получила заплашително писмо и некролог на сина й, поставени в пощенски плик. Писмото е съдържало заплахи за убийство и предупреждения за направена "черна магия" на детето. Подателят е искал парична сума. Незабавно за случая е уведомен дежурен прокурор.

В резултат от проведените бързи действия е установен извършителят на деянието. Това е 51-годишен мъж от Разград, с когото семейството е имало общи бизнес начинания. Работата по разследване на престъплението продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

От бореца

преди 3 години

Във всяко село из района овчото стадо си има по един оджа за магии и муски по всякакви *** въпроси! Самия меемет се е изживявал като бляк меджик мастър.!. Доброто е, че практикуващите не живеят дълго, лошото е, че занаята се предава по полов път, тоест в геометрична прогресия особено при "мижете" .!.

5

МВР секта ли е

преди 3 години

А в Перник чакат вече 8-ми месец да дойде полиция за да арестува видните криминали Юлиян и Филип ама нали дават гуми на Пернишките полицаи та хората още си чакат!

4

Kurtlar vadisi

преди 3 години

И как разбрахте, че са турци? Да, в селата сме мнозинство, но в града сме 50:50. Плюс това, никой турчин не се занимава с черни магии, а пък некролози нямаме. Къде сте видели некролог на турчин? Нещата си ги уреждаме без такива простотии.

fallback