Кадър: Bulgaria ON AIR
fallback

Полицейско насилие в Казанлък - в социалните мрежи се появи видео, на което се вижда как униформени пребиват задържан.
Oще по темата
По-рано през деня стана ясно, че задържането на 25-годишния мъж е след гонка и стрелба от страна на полицията.

Мъжът е криминално проявен, а тестовете показват, че е шофирал след употреба на наркотици.

Той не се е подчинил на полицейско разпореждане и за да го задържат, полицаите са преследвали колата му и са стреляли по гумите й, предаде Bulgaria ON AIR.

"Започва рисково каране в градската част на града. В последствие излиза извън града по Околовръстния път в насрещното движение. Предприема много рисково каране, с много пъти с възможности за ПТП. Водачът е криминално проявен, осъждан, изтърпявал наказание лишаване от свобода. Тестван е за употреба на наркотични вещества, като тестовете са положителни", казаха от полицията.

Стана ясно и че мъжът никога не е имал свидетелство за правоуправление.

След като полицаите успяват да спрат автомобила, шофьорът продължава да бяга пеша. След 200 метра органите на реда успяват да го задържат. И тогава го пребиват.

Вижте повече в репортажа на кореспондента ни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

355

Малко му е

преди 3 години

Евала на полицаите. Малко са го били. Този психопат е обществено опасен - без книжка, друсан, зад волана. Въпрос само на време е да слушаме сълзливи обяснения колко тежко болен е за да го пусне съдът да се лекувал след като го съдят, че е пречукал някой на пътя

354

Анонимен

преди 3 години

Значи престъпниците са по важни от обществото така ли бе либерали не щаст ни. Ще уволнявате полицаи защото си вършат работата. Той да се радва че е жив , че аз да го бях набарал тоя по ми ар .

353

Анонимен

преди 3 години

Явно живота на престъпниците има значение . Аман от либерални глупости . Ще намалим ли сега заплатите на полицаите или направо ще затворим полицията и ще създадем корпус за борба с психичните заболявания. А този дето е пуснал клипа дано от криминално насилие да не се оттърве. Защо не му дадете орден , че всички да го видим кой е този герой. Ще го наградя лично с орден примка. *** .

fallback