Снимка: БГНЕС
fallback

Един човек е загинал при катастрофа в Прохода на Републиката, жена и дете са откарани в болница, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Движението по път II-55 Гурково - Велико Търново в района на Гурково е временно ограничено в двете посоки за всички моторни превозни средства заради пътния инцидент. Сигнал за катастрофата между лек и товарен автомобил е получен около 12.30 часа.

По първоначални данни водачът на леката кола е загинал, а в болница са откарани жена и дете.

Екипи на "Пътна полиция" регулират движението, което се осъществява по обходен маршрут - леките коли: Гурково - път I-6 - гр. Казанлък - проход "Шипка" - В. Търново и обратно. Тежкотоварните изчакват на място.

От полицията апелират водачите да шофират с повишено внимание, с по-ниска скорост и да спазват по-голяма дистанция.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

Щирлиц

преди 3 години

Както се хлъзга на павета,така се хлъзга и на асфалт.Та сега ако беше настилката паваж,щяхте да обвините нея,така ли?

5

Док

преди 3 години

До НикТроле, не опитвай да политизаш една човешка трагедия. Прохода го ремонтираха(беше на павета) и буквално го изправиха през 2009г. От тогава не е пипан, тук-таме е кърпено когато се е налаго. Често го пътувам, днес нещо ми подсказа да не минавам от там. Минах през Шипка. Проблемаа там са свирепите мюмюни-тираджии, които не признават никакви правила и карат безумно. Пътя като съоражение е най-доброто което имаме м/у сев.юг, без да броим Витиня.

4

Ник

преди 3 години

На този проход читава маркировка няма, или въобще липсва такава. На смрачаване като има и мъгла, абсолютно не виждаш пътя. Така че и този път го пишем от "сполучливите" герберастки изпълнения. Работа, работа, работа, трупове, трупове, трупове...

fallback