Снимка: БГНЕС
68-годишна жена от село Цани Гинчево е починала след грабеж, придружен с побой. Случаят е от събота сутринта. Информация беше изнесена днес от полицията и прокуратурата, съобщи БНР.
 
Съсед на жената я намерил в безпомощно състояние и подал сигнал на телефон 112. Пострадалата е била откарана в шуменската болница. Жената е била с множество фрактури от побой, нанесен с дървена цепеница. 
 
Жертвата разпознала нападателя, който живее близо до дома й, уточни директорът на Областната дирекция на МВР – Шумен старши комисар Ялчън Расим.
 
"В рамките на два-три часа е установен и задържан, некриминално проявен, 25-годишен мъж от село Цани Гинчево. Има данни, че същият е употребявал наркотици. Тя е посочила името на извършителя, но паралелно с това нашите служители, без да знаят това, са задържали същия човек за това деяние", обясни директорът на полицията.
 
Извършителят вече е задържан. Срещу него е образувано досъдебно производство за грабеж, придружен със средна телесна повреда. В сряда вечерта пострадалата е починала в болницата. Това ще наложи преквалифициране на деянието, уточни още окръжният прокурор на Шумен Маргарита Георгиева.
 

Коментари Напиши коментар

25

Анонимен

преди 1 месец

да преяде в затвора с гъботровки

24

Анонимен

преди 1 месец

И какво точно ни шпионират ? Армия отдавна нямаме - това са пълни глупости но за безобразията на ромите по селата срещу бабите и дядовците ни няма решение.Мутрите ще ни опазят вие само чекайте.

23

Анонимен

преди 1 месец

Защо няма имената и снимка на убиеца?Докога медиите ще ги крият?