Снимка: БГНЕС
fallback

32-годишен криминално проявен мъж е задържан в Бургас за нанасяне на побой, съобщиха от ОДМВР - Бургас.

Около 08.15 часа на 18 март в Четвърто Районно управление - Бургас е получено съобщение за междусъседски скандал, възникнал в бл. 278 в к-с "Меден Рудник", при който 49-годишен бургазлия е нападнат в асансьора от двама мъже, единия от които му бил съсед.

След нанасянето на множество удари в областта на главата и пренасяне на боят на междуетажната площадка на етаж 5, нападнатият, с цел самозащита, произвел няколко изстрела със законно притежаван газов пистолет, закупен два дни преди инцидента, тъй като тогава също бил нападнат и бит от същия съсед.

В резултат на бързите полицейски действия участниците в инцидента са задържани.

Установено е, че пряк извършител на деянието е 32-годишен криминално проявен бургазлия, който е задържан за срок от 24 часа. Втория участник – бургазлия на 26 години е разпитан в качеството на свидетел.

По случая е образувано бързо производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

Tonita-7

преди 3 години

Защо ли точно в асансьора? Че е най-лесно! ..

16

Анонимен

преди 3 години

Евала Бургас!

15

Стоян

преди 3 години

Още от соц-а на Бургас бе отредена съдбата на промишлен център само с един ВУЗ , обслужващ Нефтохима. Пристанищен град , много работници от цялата страна - това предопредели бума на мутрите през 90-те поради ниската култура и липсата на интелигенция / почти символично присъстваща в града/. Вече 30 години прииждат пришълци отвсякъде заради имиджа на най-добър град за живеене и заради морето. Факт е че е 1 по генерирана престъпност години наред. Кое му е доброто на този град не е много ясно

fallback