Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Ново свлачище в района на Искърското дефиле. Късно снощи, скална маса затвори пътя Своге - Ребърково в района на Елисейна.

Работата продължи през цялата нощ, осигурен е и обходен маршрут, съобщи Нова телевизия.

Това се случава само няколко часа след като лошото време активира земна маса в същия район.

Вчера движението при гара Лакатник временно беше спряно.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

По план и без план

преди 3 години

Винаги е имало ежегодно ПЛАНОВО ОБРУШВАНЕ на набелязани райони по дефилета и пътища със скални откоси като нещо регулярно и никой не го е коментиралНякога срутищата изпреварват предвиденото но те се почистват Доживяхме и това в днешно време да го свързваме с политиката Такива са времената. Ако някой спука гума на околовръстното и става национална новина! Прав си 13 мисирките само за това слухтят и започват с ,,целомъдренните коментари. .А нямаше и Интернет да си плюем анонимно!

13

До ББ, 8 и подобни

преди 3 години

Какви мандати,какви политики търсиш тук бе хлапако!?И по време на комунистите и по време на ,,демокрацията " всяка година се извършвало обрушване на най ерозиралите и лабилни скали.Само че нямаше социални мрежи в които куцо и сакато,*** с микрофони,пубери многознайковци и пристрастени партийци да го коментират. Докато съществуват тези пътища ще има срутване,обрушване и почистване и това е нещо съвсем в реда на нещата!Аман от неграмотни и неинформирани хлапаци!

12

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 8Ужасно си прав. До 2009-та по 30-50 години никаква подръжка. Сега 10 години нови магистрали, скоростни и околовръсни пътища. Само виадукта на Тракия до нас в какво състояние бе допреди 1 година. Кое по напред? Бил пълнил чекмеджета. Нека пълни. Тези дето искат да го сменят ги видяхме със Ст.Загора-Чирпан. Струма от София до Долна Диканя е чисто нова магистрала при Станишев. Колко пъти станаха срутища там и то сериозни? Виж сега как се стържат скатовете и консервират при Баце!

fallback