Снимка: Pixabey
fallback

Полицията задържа 48-годишен перничанин за нанасяне на телесна повреда на охранител, съобщиха за БТА от МВР. Инцидентът възникнал в голям магазин в пернишкия квартал "Изток".

Мъжът отишъл да пазарува, но опитал да влезе в хипермаркета без количка, нарушавайки установените разпоредби на магазина. Бил предупреден от охраната и въпреки това влязъл. След отказ да бъде обслужен, се саморазправил с 34-годишен охранител, като му нанесъл удари в областта на главата.

Пристигналите на място полицаи го задържали. Наложена му е 24-часова полицейска мярка.

Започнато е бързо производство. Случаят се наблюдава от прокуратурата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

42

Анонимен

преди 3 години

Как да вземеш количка. Количките са замърсени със вируси и бактерии. Ако вземаш много стоки - ДА, но ако си за един хляб да си омърсяваш ръцете в тази епидемия, как така? Охранителите са посредствени хора, и работата им е да охраняват за кражби, увреждане на имущество, тероризъм и такива неща, а не да се бият с клиентите заради количка. Ако клиента краде или поврежда количка разбира се ще се намеси. Охранителя е изцяло виновен. Полицията се е солидаризирала с виновника.

41

Жалко, но факт

преди 3 години

Не е проблемът в количката, а в липсата на култура. Затова и по пътищата е такова мракобесие- всеки е на принципа :"Те ще ми кажат как и с колко км в час да шофирам!"

40

Анонимен

преди 3 години

Никога не вземам количка и често влизам с багаж - никой закон не ви задължава да го правите Правилата на магазините са пожелателни , не задължителни Затова в правилата им пише - '' моля '' Молбите не са задължителни за изпълнениеВ Конституцията е записано че '' Гражданите са длъжни да спазват Конституцията и Законите '' - никъде не пише за правилата на някакъв си скапан магазин Отстоявайте си правата , не се оставяйте някакъв примитивен охранител да си играе с вас

fallback