fallback
Районната прокуратура в Кюстендил продължава разследването по случая с бой между тийнейджъри в двора на училище в село Яхиново, община Дупница, предаде Bulgaria ON AIR
 
Непълнолетни момичета си уговорили среща в двора на училището след спор. Едното момиче е от Дупница, а другото - от София. Пред всички събрали се двете момичета започнали да се бият. 
Oще по темата
 
На тел. 112 е бил подаден сигнал около 20 часа на 15 март. В социалните мрежи се разпространяват клипове, на които се вижда боят на момичетата. Вижда се и мъж, който държи оръжие. 
 
Участниците в сбиването са установени и с тях и семействата им работят от Детска педагогическа стая.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Анонимен

преди 3 години

При управлението на мутрите е така - споровете между момичета се решават с бой между тях.

10

Анонимен

преди 3 години

И ето че т.нар. детска педагогическа стая в Кюстендил е на път да работи по първия си и единствен случай за тази година - някакви пикли си били шамарчета.

9

Бети

преди 3 години

От държава и държавници, които нямат и капка морал, какво друго може да се очаква от подрастващото поколение? Като всеки ден киснат в социалните мрежи- Инстаграм и Фейсбук, пълни с мутри и ***, показващи "лесен" и "охолен" живот, какво "полезно", "стойностно" и "градивно" да научат?! Като нямат контрол от родителите и учителите в клас, понеже сега не е модерно да се бият и наказват децата и са пуснати на "самотек", то логично всичко това да се *** в нихилизъм и деструктивност.

fallback