Снимка: Pixabay
fallback

Млад мъж на 23 години от доспатското село Змеица почина след усложнения от коронавирус. Той е бил с церебрална парализа. Приет е бил в МБАЛ-Смолян в тежко състояние.

Битката с вируса загуби и 44-годишна жена от Мадан, която е била интубирана.

Общо 7 души са починали през последните три дни в Смолянска област от общините: Смолян – 3; Златоград – 2; Мадан и Доспат – по 1. От тях петима са починали в областната болница, един в МБАЛ-Златоград и един в дома.

За периода 12-14.03.21 г. в областта са регистрирани 86 души с Ковид-19 на възраст от 21 до 88 г. Тридесет и трима са хоспитализирани - 16 в МБАЛ-Смолян; 7 в МБАЛ-Златоград; по пет в болниците в Девин и Мадан. 53 са на домашно лечение и изолация.

За същия период излекуваните са 17, дехоспитализираните пациенти са 19.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

Феникс

преди 3 години

Covid знае повече за нас , отколкото ние за него

18

Анонимен

преди 3 години

Свършили са му са се мъките поне. Прав беше Валери Симеонов, като им каза че крякат само за пари, вместо да се грижат за децата си. Гешефта сега да ги погне за престъпна небрежност и пренебрегване на антиковид мерките, като това е довело до смърт на човек.

17

Анонимен

преди 3 години

Много странно толкоз много разболяха и лекарства се изписват по таз пътека и разни съпътстващи за овладяване до оздравяване,а резултата явно чакащ ваксина да го подобри в положителна насока,че къде отиват всички общо взети лекарства като не ги оползотворяват по преназначение как необходими медикаменти определени по пътеки на лечение отпуснати по направление,които трябва да се отчитат и събират в помощ за повторно лечение,инак за ваксините треперят да ги пазят по дози да не пропаднат до приемане

fallback