Снимка: Кадър Нова тв
fallback

Неизвестен мъж проникна с взлом в дома на младо семейство навръх 8 март.

В апартамента обаче имало камери, които заснели престъпника. Те са предоставени на полицията, а младото семейство е в шок, тъй като скоро очаква бебе.

"Влизането в дома ми се случва малко преди 20 часа на 8 март. Прибрахме се около полунощ и гледката бе страшна. Прозорците бяха счупени, а стъкла имаше навсякъде", разказва собственикът на апартамента Петър Георгиев пред Нова телевизия.

Точният час на влизане е 19:48 ч., добавя Петър.

"Ние решихме, че той е видял камерата и предположихме, че ще излезе през другата стая. Интересен факт е, че той влиза с маска. Прекарал е около 10 минути в апартамента и не взима нищо", казва още собственикът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

Анонимен

преди 3 години

Колега , що да няма камери човекът, в нет-а за 100-тина лв имаш IP -камери , известяващи в реално време , такива с обратна връзка , с микрофон и т.н. Аз си сложих на къщата със СОТ и преди време комшията влязъл да ме търси , обадиха се от СОТ-а че имат сигнал , видях че е комшията и всичко е ок.

17

От народа

преди 3 години

Ако този човек (вижда се, че не е от ***) е имал възможност да учи, да се развива и т.н. на 100 процента съм убеден, че няма да обира жилища и да се скита. Но за това е виновно обществото ни и от предишните поколения, които позволиха това да се случва и до ден днешен. Дано всички ние да се осъзнаем и да не гласувате за герб, Борисов и Слави Трифонов. Те се познават и са си близки. Има още много да пиша, но ще спра дотук.успех за всички честни и почтени българи!

16

Gf

преди 3 години

Дано го хванат то НЕЗВЕСТНИЯ

fallback