Снимка: Pixabay
Мъж е с опасност за живота, след като е бил прострелян по време на пиянски скандал, съобщиха от полицията в Плевен.
 
На 10 март в 23:45 часа екип на Районно управление-Долни Дъбник е отреагирал на сигнал за инцидент в частен дом в село Бъркач.
 
Унифомените установили на място, че двама 44-годишни и 46-годишен са отишли на гости на 50-годишен свой съселянин. След употреба на алкохол 44-годишния е заплашил домакина с нож. Той жт своя страна го е прострелял в лицето с газ-сигнален револвер.
 
Пострадалият е бил откаран и прегледан в Спешен център-Плевен. Лекарите там установили, че е с опасност за живота и е настанен в реанимация на УМБАЛ "Д-р Георги Странски". Взета му е кръвна проба за наличие на алкохол в кръвта, пише Монитор. Тестът за алкохол на стрелеца е показал наличието на над 1.2 промила. 
 
Оръжието е иззето, както и две гилзи и четири патрона в барабана на револвера.
 
Извършителят е задържан за 24 часа, а по случая е образувано е досъдебно производство.

Коментари Напиши коментар

16

Шопо

преди 8 месеца

Че ми дойде дома,че яде и пиье за моя сметка,па нож че ми вади! Ай сиктьор,бе зуне!

15

Анонимен

преди 8 месеца

Не го е прострелял, защото прострелване има само когато проектил разкъса кожата и навлезе в тъканите. Газовото оръжие не работи с проектил, а с газ, затова се нарича газово. Иначе изстрел от упор в лицето с газово оръжие определено може да е смъртоносен - ако жертвата вдишва през това време и белия дроб е отворен, изстрела може да разкъса белия дроб или да причини тежка емболия. Освен това може да ослепееш от самия изстрел, ако те гръмнат в лицето. Журналите вземете се ограмотете малко.

14

Анонимен

преди 8 месеца

Какво е туй дето го е застрелял ловеца "авер"?Птица ли е ,дребен или едър дивеч?