Снимка: Pixabey

Полициите във Видин задържаха 16-годишен младеж от Ново село за извършен грабеж. Вчера на улица в селото непълнолетният повалил на земята 72-годишен местен жител и му отнел очилата и кутия цигари.

Сигналът в полицията постъпил следобед и в хода на предприетите незабавни действия служителите на реда установили автора на деянието, пише "24 часа".

Момчето е задържано за срок до 24 часа и приведено в полицейския арест. По случая работи РУ на полицията във Видин.
 

Коментари Напиши коментар

15

Русият

преди 1 месец

Това вече е всекидневие в България. Държава няма. Прокуратурата се занимава с други неща. Полицията се пази. Кражби, побойща, изнудване и други престъпления срещу личността са вече установена практика. Колко официално регистрирани фирми мамят граждани на Република България и им вземат парите по умело от телефонните измамници. Прокуратурата не се самозезира.И интернет е пълно с рубрики "Измама", където се посочват точни фирми, лица и т.н.

14

Американ

преди 1 месец

Задържано за 24 часа!? Дамо са му смлели клостите за това време, ама едва ли..

13

Анонимен

преди 1 месец

Няма дори инициалите на извършителя.

А когато българин извърши престъпление, веднага му обявяват трите имена, възрастта, образованието, адреса и местоработата, понякога и за роднините му пишат или ги интервюират. Така беше например с българина, който стреля с въздушна пушка по хорото да Нова година в Ловеч.

Не че защитавам българите, които са направили престъпления, но искам еднакво отношение към всички престъпници, иа не тъмнофиолетовите да бъдат толерирани за сметка на българите.