Снимка: БГНЕС
fallback

19-годишен шофьор не успя да вземе завой и помете три паркирани коли. За щастие, при инцидента няма пострадали хора.

Катастрофата е станала в неделя, около 21:40 часа на ул. "Преслав" в  Благоевград, съобщиха от полицията. Лек автомобил БМВ с 19-годишен водач от Благоевград, завивайки на дясно с несъобразена с пътните условия скорост се блъска в паркиран лек автомобил "Фолксваген Транспортер", завърта се и се блъска в паркиран лек автомобил "Порше Кайен", който от своя страна отскача и се блъска в паркиран зад него лек автомобил "Фолксваген Голф".

Нанесени са материални щети. Пробите с техническо средство за употреба на алкохол и наркотични вещества на 19-годишния водач са отрицателни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

БожилВасилев

преди 3 години

Неадекватните санкции за подобни провинения, стимулират подобни мaлoyници.Работата няма да стане без бой, мнооо солени глоби, отнемане на книжки и мпс.

18

Анонимен

преди 3 години

Нормално на 19 години човек няма добра преценка, лошото е когато опитни шофьори правят глупости и ти става ясно, че акъл на тези няма да им дойде никога очевидно щом досега го нямат.

17

Аз

преди 3 години

Айде бе идвай!Пенсионер комплексиран!С пушка щял да гърми, като те заритам с шутове ще те закарам до Симеоновските езера)

fallback