fallback

Новоремонтиран тротоар пропадна под краката на млад мъж в Пловдив. Инцидентът на улица "Луда Яна" е станал заради пропаднали плочки.

Жителите на района разказват, че там тече ремонт за подмяна на водопроводните тръби повече от половин година. Пострадалият е откаран в болница за преглед, където са установени разтегнати връзки и охлузвания на крака, съобщава телевизия Bulgaria ON AIR.

Тротоарът вече е обезопасен. След установяване на нарушенията ще бъдат наложени санкции на фирмата изпълнител, уверяват от общинската администрация.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

26

Анонимен

преди 3 години

Българската работа - топ куолити!

25

Анонимен

преди 3 години

До ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБИ кой ще докараш? Тези поне правят нещо, дето може да се ремонтира. Другите само усвояват. БСП си ги знаем. Батко и Братко, Чирпан-Ст.Загора, магистрала Струма София-Долна Диканя и т.н. ДПС тунел Топли дол на Хемус, яз. Цанков камък, обръчите от фирми. ДБ ги знаем от Мистър 10%, през Пилето, Доктора, Самоковеца, та до КТБ. Топли, топли са Триадица и Кр.село. Нема такъв народ заплашват тези с преференции, иначе са за маж.вот?! Мая Галева ЧСИ-та, Ванко 1 и имоти в центъра. И т.н

24

До коментиращи

преди 3 години

Това е качество на българските майстори, те трябва да сесрамуват какво правят и как!А що се отнася до контрола контролните органи са в районнитена града, служителите там са от време оно и колко са лоялникъм кмета не е ясно.

fallback