Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

Предложението на БСП правителството да започне преговори за доставката на руската ваксина Sputnik V, не получи одобрението на депутатите от комисията по здравеопазване. Управляващите промениха текстовете и така от наименованието отпадна частта с ваксината разработена от Москва, съобщава Bulgaria ON AIR.
Oще по темата


Остана обаче идеята правителсвото да води консултация за доставка на препарати от страни извън ЕС. Условието е да има одобрение от Брюксел. Пълното преформатиране на идеята на БСП не се хареса на левицата и те напуснаха комисията по здравеопазване.

"Разбирам вашата привързаност към ваксината Sputnik V, вероятно пледирате само за нея, въпреки че отричате. Във вашият проект на решение фигурира само тя“, каза д-р Даниела Дариткова от ГЕРБ.

"Прехвърляйки преговорите на правителството към европейските институции, ние забавяме и на практика ликвидираме инициативата, която ще бъде в полза на българската нация“, заяви проф. Георги Михайлов от левицата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

38

Анонимен

преди 3 години

Браво, достатъчно пропаганда за престъпни режими в Русия и Китай. Русия няма възможност да ваксинира собственото си население, но тамошните ура-патриоти вече вият по казионните си медии как спасяват света. А Китай с контролираната от Партията преса пак отчита по петдесетина случая на Ковид в страна с над милиард население. Пускат ни партенки за леконерници.

37

Анонимен

преди 3 години

Да правя справки на *** и Пульо - нивгаш! Знам, че получи Мексико, Венесуела, Виетнам, Унгария, Словения, Сан Марино. Иска я Гайана, Аржентина, Уругвай и много африкански страни. Върнете лентата назад и вижте какво пишете от август насам! Напъни, които взеха да излизат през задните ви отвърстия! Омазахте се и се изложихте!

36

Анонимен

преди 3 години

До SSSchmuzige Schwein, като чуеш "руско", всичко се преобръща под осмянката ти! Немой тако, ке се сдобиеш с инфаркт!

fallback