Снимка: Pixabay
fallback

Две ученички, на 12 и 13 години, колабираха след купон в Благоевград. Инцидентът е станал днес на обяд, докато момичетата се обучавали онлайн, съобщават от БНТ.

Линейка е транспортирала до Спешния център 13-годишното момиче малко след 12:00 часа. То обяснило, че на импровизиран купон са пили алкохол, след което се е почувствала много зле.

Намерена е боса и в неадекватно състояние пред блока. Майката на другото момиче е потърсила помощ от медиците, след като не е успяла да събуди дъщеря си. Правят се промивки и на двете момичета. Полицаите от Второ РУ-Благоевград работят по случая. Предполага се, че малолетните момичета са взели наркотици, най-вероятно някакъв вид дизайнерска дрога.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

70

Анонимен

преди 3 години

Гледах го по новините. Ама как се били появили дистанционно един час, ама как били изчезнали друг, ама как им били написали отсъствия ... Абе, децата са по домовете си вече почти година, към родителите няма ли да се обърне някой журналист, родител няма ли да се изкаже? Още ли си въобразяват журналисти и родители, че за децата отговарят учителите, че възпитанието им и надзорът върху поведението са на училището и на никой друг?

69

Бай Иван

преди 3 години

Сегашните запартъци на демокрацията не могат и да пият ;) !!!

68

Коко

преди 3 години

До Анонимен 69Ей ти го животът през соца - опашка пред затворен магазин. Умирайте по-бързо и ни отървете от измишльотините си.https://bulmedia.net/balgarija/po-vreme-na-soca-svarshvash-visshe-i-zapoch/5667/

fallback