Снимка: Pixabay
fallback
Шестмесечно бебе погълна безопасна игла, закачена на възглавничката му против уроки, съобщи "Монитор". Благодарение на намесата на лекарите от УМБАЛ "Света Марина" бе спасено.
 
За случая съобщи проф. Виолета Йотова, ръководител на направление педиатрия в болницата. "На възглавничката на бебето била закачена безопасна игла с „очичките“ против уроки. Родителят за секунда е вършил нещо друго и когато се обръща вижда, че детето гълта безопасната игла.
 
Бебето беше веднага доведено при нас и лекарите извадиха иглата, като няма никакви травми за малкия пациент. Съветвам обаче родителите да бъдат много, много внимателни, когато оставят децата си, особено бебетата в близост до такива дребни предмети, защото те слагат всичко в устата си, а това може да доведе до сериозни проблеми", коментира проф. Йотова.
 
Тя обясни, че подобни инциденти са изключителна рядкост, но родителите те трябва да са внимателни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Бога ви

преди 3 години

До 8, този с иконата. За пореден път се обеждавам, че религиозните хора са големи профани и наистина не знаят, в какво вярват. Иконите по същество са абсолютно същата ерес в християнството, както са баячки, врачки и прилежащите им амулети. 1 божия заповед, да нямаш други Кумири освен мен, иконата била тя и на самия Бог е ИДОЛ, неодушевен предмет, като статуи, картини (икони) и тн. Така че иконки на майки, лели и светци със змейове са на едно ниво с куршуми, конци и танцуващи по въглища.

8

Анонимен

преди 3 години

Вместо да сложи малка Икона на Божията майка, тя турила безопасна игла. В България за голям срам на всички, зичниците и атеистите са вероятно 90 % от населението.

7

да знаете

преди 3 години

Споко, все пак иглата е БЕЗопасна.

fallback