Снимка: БГНЕС
fallback

Тежка катастрофа със загинал и ранен затвори пътя Русе-Бяла.

Инцидентът е станал край разклона за село Тръстеник, сигналът е подаден в 14.25 часа, съобщиха от областната дирекция на МВР.

Два автомобила са се блъснали челно.

При произшествието шофьорът на единия автомобил е загинал на място. Водачът на другата кола е изваден от превозното средство от служители на противопожарната служба и с линейка е откаран в русенска болница.

Той е с политравма и с опасност за живота, обясниха от "Спешна помощ".

Заради инцидента е затворено движението по главния път. Организиран е обходен маршрут през град Две могили и село Иваново.

Предстои оглед и изясняване на причините за пътното произшествие. (БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Радослав

преди 3 години

Пътеката е в покъртително състояние. Няма мантинели със светлоотразителна маркировка, няма пътна маркировка и това на път които често е с мъгла, по крайните части на пътната лента има гребени от асфалт които се образуват от некачествен материал, нагрят лятото и пресован от тежките камиони. Това е може би най натоварения път в България, но контрол няма! Всички Тирове и Румънци знаят, че закона на територията не важи за тях и карат като луди.

10

Анонимен

преди 3 години

Движат се мамалиги и анадолски чобани.Ето това се движи.

9

До House M.D.

преди 3 години

"Какво му е кривото на този път, че е с най-много катастрофи?"----Движат се родни селски бекове по него. Не убива скоростта, убива слабоумието, което за съжаление сред нашия народ е в повече.

fallback