Снимка: Pixabay
fallback
Криминално проявен мъж е нападна и ограби пенсионер в Исперих. Това съобщиха от полицията в Разград. Грабежът е извършен около 22:30 часа на 14 февруари, предават от DarikNews. 
 
В дома на 80-годишния мъж е било прекъснато електрозахранването, след което със сила са му отнети 260 лв., намиращи се в портмонето му в джоб на панталона.
 
Извършителят вече е установен. Това е 35-годишен криминално проявен и осъждан мъж от Исперих. Той е задържан за срок от 72 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

Рашо

преди 3 години

БХК - нещо да каже?Пожелавам на всички активисти от БХК да им се случи същото което се случва на жертвите на лилавия контингент. АМИН.

7

Анонимен

преди 3 години

Хайде сега тези граждани, дето вчера протестираха в центъра на София под лозунга "Безхаберието убива", да отидат в Исперих и да направят същия протест в защита на пребития и ограбен пенсионер. Който може също да не оцелее след това, което му се е случило - я заради побоя, я заради откраднатите пари и последващата липса на храна и лекарства. Или заради двете. Или той, понеже не е на 16, а на 80, вече не човек? Както и много други като него със същата съдба!

6

Анонимен

преди 3 години

Етнoс - Рецидивист

fallback