Снимка: Pixabay
fallback
18-годишно момче от Пловдив блъсна 3 паркирани автомобила в район "Тракия" и избяга. Сигналът е бил подаден снощи, съобщава Нова ТВ.
 
Момчето не успяло да вземе завой заради заледената настилка и се ударило в паркираните коли.
 
Младият шофьор се изплашил и решил да избяга, но очевидци подали сигнал. Полицията вече е установила водача. 
 
Очевидци разказват, че се е чул силен шум. Извикали са полиция и са записали и номера на колата. Предполага се, че инцидентът е станал заради неопитност.
 
"Ще поставим препятствия и неравности около кръговите кръстовища, участъкът около паркинга не е бил заледен", увери Костадин Димитров, кмет на район "Тракия". 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

24

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 23Ами ти сигурно си от ония чистокръвни провинциалисти от яките квартали отвъд реката... Аз съм чистокръвно пловдивско чадо, родено в друг квартал, но сега живеещо в Тракия, пращам ти поздрави. Може да ти пратя и картичка, да се насладиш на широките булеварди, които имаме в нашето село тука.

23

Анонимен

преди 3 години

Тракия не е Пловдив! Нали това опитвам да обясня. Единственото общо между двете населени места е, че селото е близо до Пловдив. Водят го квартал, ама не е. Екстракт от най-долните селяни на най-проклетите села. Манолско конаре, Чалъково, Скутаре... Малеее само като им чуеш диалекта, все едно бормашина ти влиза в главата. УжасТ!

22

Анонимен

преди 3 години

уау, някой се е занимавал да цъка дизлайкове на повтарящите се коментари. Браво, пич!

fallback