Снимка: БГНЕС
fallback
Румънски шофьор на ТИР едва не прегази шефа на Пътната служба във Велико Търново. Инцидентът е станал в неделя в Прохода на Републиката, докато пътят е бил разчистван. 
 
Шофьорът не е спрял на стоп палка и ударил крака на директора на Областно пътно управление.
 
"Тежкотоварните автомобили бяха спрени, за да може почистващата техника да излезе към върха и да стартира почистване. Бяха спрени 4-5 тежкотоварни автомобила, като един от тях беше с румънска регистрация, управляван от румънски гражданин. Той започна да свири, изнервен от това, че е задържан. Чупи волана наляво и тръгна рязко. Аз бях пред камиона, опитах да го спра, но само бързата ми реакция ме спаси от по-сериозен инцидент", разказа пред Нова тв инж. Венцислав Ангелов.
 
Шофьорът се отправя към върха, след като игнорира сигналите на органите на реда. След подаден сигнал няколко километра по-късно мъжът е спрян. Наложена му е и глоба.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

26

Анонимен

преди 3 години

От години в района на търново е най-лошото почистване ,влезеш ли от Предела става страшно скоро ги гледах спряха движението за три часа за да изчистят четири пръста сняг на два километра ,чакат да спре снегът да се забатачи всичко И тогава почват

25

Анонимен

преди 3 години

"Тираджия едва не прегази шеф на областна пътна служба"Следващия път - повече късмет! :)

24

до 16

преди 3 години

Селооо, май нищо не си схванал от писаното от човека,най-вероятно толкова нещица имаш горе. За да вникнеш в написаното се научи да четеш между редовете,знам че ти е трудничко,но..Коментара е за безпрецедентното и арогантно шофиране на чуждестранните тираджии в пределите на България,които нямат никакво желание да зачитат нищо в Бг, ЗАЩОТО ГЛОБИТЕ НЕ ГИ "ХВАЩАТ",защото милата ни родина не полага никакви допълнителни усилия, за да си вземе своето. АНАДУНМУ...

fallback