Снимка: Pixabay
Мъж спаси премръзнал възрастен човек в преспите. Димитър Лозанов е намерил 90-годишния Недялко в почти безпомощно състояние в снега в местност край Варна. 
 
Човекът не можел да обясни къде живее, затова Димитър потърсил неговите документи и открил в портфейла му сума от 1400 лв. Закарал го е веднага в полицията и публикувал снимките в социалните мрежи, за да бъдат издирени близките му.
 
"Бях по работа и докато шофирах забелязах възрастен мъж, който видимо беше премръзнал. Той не знаеше къде се намира и аз предложих да му помогна. Най-адекватното решение, което можех да взема е да отида в полицията, за да е на сигурно място", разказва Димитър пред Нова ТВ.
 
Той добавя, че близките на възрастния мъж не са го потърсили. За него обаче е важно това, че всичко е приключило благополучно.
 

Коментари Напиши коментар

18

У

преди 2 години

N5 (пиян..мистик), не си дава сметка, че само за миг може да се обърне живота. Майка ни миналата година направи инсулт. Когато стъпи на крака (след месец и нещо, почти два), почна да излиза. Обаче се губеше, няколко пъти сме я търсили, забравя си телефона по спирки, в магазини и все се намираха хора(непознати) да ни звъннат .. По коледа си отиде! Та мисълта ми е, че не всеки е способен да отговаря за действията си, особено болен и стар. Помогнете им, както се помага на дете.

17

Анонимен

преди 2 години

ДО 5Ти и сега май си пиян,я виж какви глупости пишеш!

16

Анонимен

преди 2 години

Мъж спаси премръзнал възрастен човек в преспите. Димитър Лозанов намерил 90-годишния Недялко в почти безпомощно състояние в снега в местност във Варна, предава Нова тв.Той не можел да обясни къде живее, затова Димитър потърсил неговите документи и открил в портфейла му сума от 1400 лв. веднага го закарал в полицията и публикувал снимките в социалните мрежи, за да бъдат издирени близките му.Неочаквана развръзка с мистерията с премръзнал дядо с много пари, намерен край ВарнаТой не можел да обясни къде живее, затова Димитър потърсил неговите документи и открил в портфейла му сума от