Снимка: Pixabay
fallback
Районният съд в Дупница задържа в ареста Васил П., който е привлечен като обвиняем за причиняване на телесна повреда в условията на домашно насилие, съобщава "Монитор".
 
Прокуратурата посочи, че на 5 февруари, около 01,40 ч. в село Мурсалево, е възникнал скандал между обвиняемия и пострадалата Д. С. Скандалът впоследствие прераснал в остра физическа агресия. Обвиняемият започнал да влачи за косата пострадалата, по пода и на улицата пред дома им, както и да я бие с юмруци.
 
Разследва се домашно насилие и върху малолетно дете на пострадалата. Тя има 3 деца, последното, от които е на два месеца и е от съвместното й съжителство с обвиняемия.
 
Според обвинението той е употребил алкохол преди да започне насилието над жената и нейната дъщеря.
 
Момичето твърди, че е била бита с колан, заплашвана, че ще бъде вкарвана в мазето, където има големи мишки, както и че е наказвана от обвиняемия да стои на колена върху капачки с ръчичките нагоре.
 
Васил е бил осъждан многократно, като последното му наказание е „Лишаване от свобода“, ефективно за срок от шест месеца. Обвиняемият, пострадалата и нейните деца, както и последното дете, живеят заедно.
 
Съдът счете, че въпреки, че става въпрос за престъпление, за което се предвижда наказание „Лишаване от свобода“ до три години, са налице всички предвидени в закона предпоставки за вземане на най-тежката мярка за неотклонение - „Задържане под стража“.
 
Както и че съществува реална опасност да се укрие или извърши друго престъпление.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

21

бла,бла

преди 3 години

Много ясно, че си е виновна битата. Избират си такива "мъже", а сума ти добри момчета си кибичат сами, защото не са МАЧО или нещо от сорта. После ги бият, изневеряват им и каквото още се сетиш. Сума ти момчета нормално знам, че даже и приятелки нямат, стоят си сами. Така че, сами са си виновни. А тая история ми мирише на шведска.

20

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 19Да бе, само да хабим пари за убитляци ... Вкарвай ги в затвора, стерилизация на цялото семейство и готово! Само така ще изградим по-добро общество.

19

Анонимен

преди 3 години

Веднага за затвора!

fallback