Снимка: БГНЕС
fallback
Две жени пострадаха, след като неизвестни лица са хвърляли камъни по влак от линията Пловдив - Асеновград. Инцидентът е от събота вечерта и е станал близо до Крумово. 
 
Извършителите все още се издирват, а състоянието на двете жени е добро.
Oще по темата
 
Кондукторът, който в този момент е бил в пътническата композиция, каза, че камъкът е бил голям, колкото дланта му. 
 
"Видях двете момичета, едното беше ударено по главата, а другото пострада от счупените стъкла", каза пред bTV Петър Бютюнов. 
 
От началото на година са станали 5 подобни случая с трима пострадали, а за миналата година те са 79, като три от пострадалите са машинисти.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

41

Зоро

преди 3 години

Сложете камери (миниатюрни) на вагоните да снимат.Поправете закона - снимките да са доказателства в съда.Поправете закона - терористична дейност -10-20 г. строг тъмничен затвор.

40

Случаен минувач

преди 3 години

До 46В района на Самоков живеят около 6 000 шведи. Те нямат работа, сиреч по цял ден си чоплят носа и нищо не правят. Да, ама гладен стомах мирен не стои, както казва народната поговорка. Трябва да се дъвче и да се гълта. Единственото, което могат да правят, е да секат рилската гора и да изнасят трупите с каруци и коне. После ги продават на прекупвачи на дървесина, с получените пари си купуват хляб, евтин салам и задължително алкохол. След като се напият, почват да се бият, но това е друга тема

39

Случаен минувач

преди 3 години

До 43Ром - това е спиртна напитка и ти го знаеш много добре!

fallback