Снимка: БГНЕС
fallback

Около 400 метра бракониерски мрежи са извадени от Дуранкулашкото езеро, съобщават от пресцентъра на Изпълнителната агенция по рибарство и аквакултури /ИАРА/.

Екип от служители на отдел "Рибарство и контрол" в Добрич са инспектирали водоема след подаден сигнал от граждани на телефон 112. При проверката са установени поставени в работно положение хрилни мрежи с улов - риба от вида щука и сребриста каракуда, посочват от ИАРА.

Инспекторите са иззели мрежите и са върнали уловената риба обратно в езерото. За деянието е съставен протокол срещу неизвестен нарушител, допълват от агенцията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

1

Бай Иван

преди 3 години

Ако нямаше подаден сигнал от случаен човек никой нямаше да разбере. Какъв е извода... Няма контрол или тези които трябва да контролират пропускат мрежите защото са техни и си докарват допълнителни доходи чрез тях. Алчността погубва ценни природни ресурси и богатства, давайте смело сега е момента всички са ангажирани с предстоящите избори и най важно е да се облажат от властта, останалото не е на дневен ред. НЯМА ДЪРЖАВА. НЯМА ХОРА. САМО ПАРИТЕ И ВЛАСТТА СА ВАЖНИ.

fallback