Снимка: БГНЕС
fallback
Над 26 000 шофьори са хванати да карат с превишена скорост за седмица. Над 15 000 са шофирали по-бързо от разрешеното в населени места, а останалите са хванати по извънградски пътища. Това обяви на брифинг инспектор Николай Крушарски от Пътна полиция.
 
Сериозен е и броят на пешеходците, които пресичат неправилно. Затова и от днес стартира нова полицейска операция, която ще продължи до 3 февруари.
 
За пет дни са били хванати над 640 души да пресичат на неправилно място. 100 шофьора са хванати да отнемат предимството на пешеходци.
 
Санкциите за неправилно пресичане варират от 20 до 50 лева.  
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

Анонимен

преди 3 години

Аз на ПорЦелан му вярвам, защото съм патил по подобен начин, но в самата София. Спускам се от Студентски към Цариградско и точно като на кино ме отбиват от движението, светят едни мигащи лампи и сирени-това става към 1-1,30след полунощ, така гонеха Джаро във филма!!. Колата е с варненска рег. ,документи, алкохол, обаче няма.. единият отиде да мери грайфера, само че гумите са на една година...кофти. Накрая вика-зааащо колата няма задни седалки? ..и т.н. Нашите във Варна са по цивилизовани.

16

Мочо Мочев

преди 3 години

До ПорЦеланПринципно стикера за ГТП не го лепиш ти, нали?Значи въпроса е бил излишен.

15

Анонимен

преди 3 години

Добре де като се събират тези пари и отиват в държавата, тогава Кой е държавата хората или определени кланове

fallback