Снимка: БГНЕС
fallback

Критична е ситуацията към момента. Знаете, че основният проблем във Варна е вятърът и снощи в следствие на тези снегонавявания имаше доста преспи, които затвориха пътищата, още е затворен пътят Варна - Добрич, надявам се до час-два да бъде отворен. Това каза пред БНТ областният управител на Варна Стоян Пасев.

Цяла вечер екипите в града работят, а основната им задача била да няма бедстващи хора по пътищата. Към момента такива няма.

"В доста населени места нямаше ток през вчерашния ден. В момента само три населени места са без ток. Две общини са обявили частично бедствено положение - Суворово и Долни чифлик", допълни още Пасев.

"Успяхме да помогнем на всички", заяви той и призова всички шофьори да бъдат внимателни и да не тръгват на път, ако не е необходимо.

Пасев коментира и случая с блокираната на пътя бременна жена.

"Доколкото разбрах не е била дадена в графика за раждане. Получила е контракции вечерта и са тръгнали на своя глава. Благодарим на хората, които са й помогнали", каза той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

Анонимен

преди 3 години

Както са писали пече слънце, сутринта с метла изметох снега от стъклата на колата, пред блока също- в града. Към Добрич и Шумен обаче си навява и това го знаят всички.

14

Tonita-7

преди 3 години

Слънце грee, булевардите са сухи!Кое му е критичното?

13

Анонимен

преди 3 години

нашата журналистика много иска да е като CNN, ад и ужас във всяка новина, рейтингите са важни, може и най голямата лъжа да е

fallback