Снимка: БГНЕС
fallback

Магистрала "Тракия" е затворена и в двете платна от пътен възел Зимница до Бургас, става ясно от съобщение на АПИ. От пътната агенция уточняват, че движението по магистралата е временно ограничено заради навявания, намалена видимост и снегопочистване.

В тази връзка те призовават шофьорите да се движат с повишено внимание и съобразена скорост,като за целта дават и обходен маршрут - АМ "Тракия" при пътен възел "Зимница" – с. Зимница – "Петолъчката" – път I-6 Карнобат – Айтос – Бургас и обратно.

Междувременно от МВР Шумен съобщиха, че екипи на пожарната са евакуирали десет души от пет автомобила, закъсали между селата Велино и Живково.

Сигнал за недобре почистен път между селата Черноглавци и Венец е приет преди малко в дежурната част на областната дирекция. Приет е и сигнал за катастрофирал лек автомобил на пътен възел "Диамант" на АМ "Хемус". От полицията призовават водачите да шофират с повишено внимание и скорост, съобразена с пътните условия.

По-рано през деня пък виелицата затвори пътища във Варненско.

Заради лошото време от АПИ предупредиха да шофьорите да не пътуват в Североизточна България и по проходите, като това да става само при крайна нужда.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

26

Шофер

преди 3 години

И За кво се плащат всички тия данъци,винетки и т.н.??? Като навали 5см. сняг и Айде не пътувйте!!! Нормално ли е това???

25

''АУТОБАН&

преди 3 години

Ама по български!!!Чиста пародия !

24

www

преди 3 години

Как ще си пътува към село сбирщината на протеста. Кака *** трябва да ги настанява у тях. Не че са много, ама все пак 100 тина човека са.

fallback