Снимка: Pixabay
Четирима младежи са задържани за нападение и грабеж в дома на 68-годишен мъж от Бургас, съобщиха от полицията в града, цитирани от Нова ТВ.
 
Инцидентът е станал на 25 януари.
 
Около 01.00 часа в Четвърто Районно управление - Бургас е подаден сигнал за грабеж, извършен спрямо 68-годишен бургазлия в дома му, който се намира на ул. "Каваци" в кв. "Горно Езерово". 
 
Установено е, че около 00.40 часа, чрез взлом, четирима младежи от квартала (на възраст от 11 до 18 години) са проникнали в дома и нападнали собственика. Отнели са му сумата от около 100 лв. (във вид на монети и банкноти с различен номинал).
 
Мъжът не е получил сериозни травми. Извършителите на деянието вече са установени и задържани – трима от тях са криминално проявени. Младежите направили пълни самопризнания. Работата по цялостно документиране на престъпната им дейност продължава.

Коментари Напиши коментар

30

Мяу

преди 3 месеца

Например, аз ходех в читалнята на градската библиотека да се занимавам с компютри. Е най_напред пуснаха една ромка, която да „чете” книги. :)). После пуснаха малки ромчета, които ми откраднаха слушалките. Аз съм сигурен, че това беше постановка на полицията, защото след това ги нямаше. Вкараха едни, мъж и жена, които едва не се наи*баха в читалнята, у.р.е.д.н.и.ц.и.т.е се правеха, че нищо не забелязват. Цялата управа е подчинена на Герб, както сами разбирате.

29

Анонимен

преди 3 месеца

Ма мене ми разбиха главата с бокс на улицата и избягаха и полицаите му направиха една *** на агресора щот бил много красив.такива в детски педадогически стаи лудница и затвор.ако не едино мачете и караш на ред .тва са умствено изостанали хора болни мозъци другия вариямт една граната в устата

28

Анонимен

преди 3 месеца

До антизападопоклонник
не съм съгласен с теб - нека да се снабдяват със смъртоносни оръжия - един адвокат казваше " по-добре 3-ма да те съдят, отколкото 4-ма да те носят"