Снимка: Facebook
fallback

Полицията се натъкна на пореден случай на погазване на противоепидемичните мерки в комплекс от затворен тип край поморийското село Медово. Около 120 души са празнували рожден ден в ресторанта на комплекс "Старите къщи", съобщава Нова тв.

Още от предходния ден големи компании направили предварителни резервации за ресторанта, хотелската част също е препълнена. До идването на полицейските екипи обаче около 23:15 ч. управителят предупреждава по микрофона, че предстои проверка. Посетителите в ресторанта буквално хукват да бягат към препълнения с автомобили паркинг.

При акцията на полицията, ресторантът се оказва заключен, осветлението загасено, а повече от 60 души скрити в стаите на хотелския комплекс. На място пристигна и екип на РЗИ, който също не успява да открие управител или собственик на обекта. Никой от присъстващите в ресторанта не е заплатил сметките си.

Сред посетителите се оказа че има и немски граждани. Полицейски екипи останаха да патрулират през цялата нощ в обекта.

Предстои проверка по случая.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

159

Анонимен

преди 3 години

Корумпиран полицай ги е предупредил.

158

Анонимен

преди 3 години

Ако полицаите бяха толкова добри и в залавянето на далаверите за милиарди, България щеше да цъфти, но уви... залавят предимно празнуващи, които нарушавали мерките или престъпници, които са неудобни на властта... Какво беше, за милиони няма закони, а за кокошка няма прошка... :) ... или както отговаря Пената в едно предаване "родната полиция ни..." гази хахахах ... много е прав ми се струва... Та когато полицаите заловят някой откраднал милиони/милиарди ще е новина, а това с мерките е ала-бала...

157

ТЕРОР НА ХОРАТА

преди 3 години

КОГА ХОРАТА ЩЕ ГЛОБЯТ И НАКАЖАТ ВЛАСТИТЕ ЗА този тормоз, щети, загуби покрай измисления корона вирус, който не е нищо повече от обикновен грип ???

fallback