Снимка: Facebook
fallback

За скандален случай на нарушаване на противоепидемичните мерки от Пловдив съобщи Нова тв.

Полицията там прекъсна частно парти с близо 50 души в ресторант. Униформените се отзовали на сигнал, че в заведението, което трябва да е затворено, се вихри купон за рожден ден.

При проверката било установено, че вътре се провежда нелегално парти за рожден ден. Гостите публикували и  клипове в социалните мрежи, на които се вижда, че поп-фолк певецът Милко Калайджиев ги весели.

Наложило се полицаите да повикат подкрепление от жандармерията, за да прекратят купона. На собственика на заведението и на всички участници в забавата пловдивската Здравна инспекция ще наложи глоби за неспазване на мерките.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

83

Берлин

преди 3 години

Велик си Милко

82

Анонимен

преди 3 години

А ние всеки ден по 6 часа сме с по 27 ученици и само аз съм с маска. Не е ли същото? И сме 600 ученици от 1 до 4 клас. А някой дава ли си сметка колко е лесно да ограмотяваш 1 клас с маска. Голямо напрежение на гласа е. Учениците трудно ме чуват, когато диктувам, но това е положението.

81

....

преди 3 години

Крайно време е да се разработи и ваксина против Чалгавируса.Той осакати ментално няколко поколения а и се предава по наследство.Затова и държавата се напълни с деградета.

fallback