Снимка: Facebook
fallback

Поп фолк звездата Милко Калайджиев коментира своето присъствие на частно парти в Пловдив в петък вечер, при което полицията установи масово неспазване на противоепидемичните мерки.   

Заради случая и още един подобен в града има наложени множество санкции и глоби само снощи.

Oще по темата
Пред bTV Калайджиев заяви, че спазва съвестно мерките и не е имал участие от октомври. Поп-фолк звездата посочи, че е бил поканен като гост на рожден ден на семейни приятели и като поздрав изпълнил няколко песни.

"Аз не съм знаел, че ще има толкова много хора, десетина, петнайсет човека, ако има е нормално, нали така? То беше много рано. Не знам дали Вие знаете в колко часа беше това нещо? Това се случи към 8:20 ч. някъде снощи. Не е било късно, отидох, хората вече бяха седнали там и какво да правя. И аз седнах, и така. Поздравих рожденика с две-три песни, това беше от мен и в осем и двайсет, и трийсет дойде полиция и всеки си даваше личната карта и направиха актове на всички и това е всъщност цялата история", каза фолк изпълнителят.

"Аз спазвам стриктно всичко. От горе-долу от края на месец октомври всички участия са отложени", посочи Калайджиев.

От "Пайнер" заявиха, че Милко Калайджиев не се е допитал до тях за подобно участие в Пловдив.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

44

Анонимен

преди 3 години

Сигурно.Вервам ти.Ти на абдали ли ни правиш бе!?

43

:)

преди 3 години

Абе кажи им чалгари и не ги обиждай повече! Едва ли има по-пошло, плиткоумно и умопомрачително заблудено животно от чалгаря!

42

Бери До 45

преди 3 години

По форумите много знаете По-принцип българина не е свикнал да плаща големи данъци,всеки като може прикрива приходи.Познавам доста хора в малките население места.Взимат си държавната заплата,а той де го има де го няма през това време върши си своята работа която му носи допълнителни доходи.Гледаш човека след години взима си пенсията без труд и завъртял малък бизнес такъв човек не е свикнал да плаща

fallback