Снимка: БГНЕС
fallback

Семейство пенсионери са открити мъртви в дома им в центъра на Шумен. Телата на 75-годишната жена и 84-годишния мъж  са намерени преди ден в жилището им на бул. "Славянски".  На същата улица съпрузите от дълги години продават пуканки и са емблематична двойка, която шуменци познават.

Предполага се, че причината за двойната смърт е включено електрическо одеяло, постлано върху леглото, където двамата са спали. То е започнало да тлее, без да предизвика пожар и е задушило мъжа и жената, пише вестник "Труд".

Нещастието е станало преди повече от 10 дни. Когато съпрузите Марийка и Иван Галчеви са били открити в понеделник в ранния следобяд, вече са били в стадий на разложение.

Жената е успяла да напусне стаята, но стигнала само до банята на жилището и не е могла да потърси помощ. Мъжът е намерен с леки обгаряния и това разсеяло напълно съмненията, че двамата може да са починали от естествена смърт.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

Роза

преди 3 години

Мир на душите им!В живота си никога не съм употребявала подобна измишльотина,нито пък ще употребявам.Съпругът ми, който е елтехник,казва,че ел.уреди от китайците не трябва да се купуват никога,защото са евтини и некачествени и могат да направят голяма беля.По-добре е да дадеш повече пари,но да купиш нещо качествено и сигурно.

16

Факт

преди 3 години

Убили са ги... Не мога да докажа, но е така. Бог да ги прости

15

Анонимен

преди 3 години

Нема проблеми. Секи ден умират 300 човека, даже напоследък по 500-600. Кво ги мислиме тиа дъртаци.

fallback