Снимка: БГНЕС
fallback

Шофьорите да се движат с повишено внимание в тунел "Кочериново" на АМ "Струма" поради липса на осветление вследствие на авария на електропреносната мрежа. Това съобщиха от пресцентъра на АПИ.

В момента се работи по отстраняване на повредата.

В същото време подпорна стена се срути рано тази сутрин след поройния дъжд през нощта в с. Пороминово, община Кочериново. На този етап няма данни за пострадали.

Две бетонни пана с височина от 4 метра са паднали върху улица. Подпорната стена е до кметството в селото. Друго пано, на около 7-8 метра след срутването, също е подало. Размествания има и в други участъци, съобщава БНТ.

Към 9.30 ч на място пристигнаха служители на община Кочериново. Установено е, че сигнал за разместване на паната е подаден преди 2-3 месеца.

Улицата е отцепена, а участъкът по цялото протежение на стената е обезопасен.                                                                         

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

3

Анонимен

преди 3 години

Подпорната стена е взела-дала още преди поройният дъжд. Той само е валидирал края й. Всъщност, повечето от читателите не знаят, а не им е и работа да знаят, че като замисъл подпорната стена е съоръжение с лимитиран живот и предизвестен край. Поради което, на определен брой години трябва да се подменя. И регулярно да се проверява за да няма изненади. Най-хубавото в случая е, че никой не е пострадал при инцидента, защото и това е възможно.

2

бом бок

преди 3 години

Трябва да има табела още с влизането в България. " Внимание, пълно е с ***,продажници и безхаберници.

1

Анонимен

преди 3 години

Обаче милиончетата са усвоени нали ?

fallback